Om oss

Åmli Regnskap AS er et autorisert regnskapskontor som betjener hele næringslivets behov innenfor regnskap, skatt, økonomi og rådgivning i og utenfor Åmli kommune.

Åmli Regnskap AS har sin hovedvekt på forretningsregnskap, men har kompetanse innenfor de fleste næringer. Vi har samarbeidsavtale med Norges Bondelag og påtar oss alle typer regnskap innenfor jord og skogbruk.

Åmli Regnskap AS ble etablert november 2004 ved overtakelse av det tidligere Åmli Rekneskapslag. Åmli Regnskap AS er organisert som et aksjeselskap og er heleid av de ansatte. Vi holder til i trivelige lokaler på Engenes hvor vi leier kontor i Åmli Veksthus. 

Åmli Regnskap AS satser på høy kvalitet og kompetanse. Via våre samarbeidspartnere, blant annet Norges Bondelag og Duett, er vi til enhver tid oppdatert innenfor regelverk og den teknologiske utviklingen i bransjen.

Åmli Regnskap AS er et moderne regnskapskontor som tilbyr fleksible løsninger og full digitalisering av regnskapet gjennom økonomisystemet Duett Økonomi. I tillegg står kunden fritt til å velge hvilke oppgaver de vil gjøre selv via den web-baserte nettportalen Duett MinSide.

Vi benytter økonomisystemet Duett via Duett AS. 

Pris for ordinære tjenester er kr 800,- pr time. For årsoppgjør og lønn er timeprisen kr 900,-.

Åmli Regnskap AS har 6 ansatte, hvor av 4 er autoriserte. Våre medarbeidere er svært dyktige med god og allsidig erfaring. Vi har et godt og trivelig arbeidsmiljø hvor vi tilstreber å veilede våre kunder til enkle og gode regnskapsrutiner, samt gi god veiledning innenfor regnskap, skatt og økonomi. Vi trives når kunden trives!

Ta en duett med oss - så får du smarte løsninger som effektiviserer hverdagen!